Sevim Ünal - ArtSanat -Brussel

ArtSanat -Brussel

 

Türk ve Belçikalı sanatçılardan ortak sergi

BELÇİKA´ da bir ilke imza atan Türk ve Belçikalı sanatçılar, Brüksel kültür Merkezi´ Sazz Jazz´ın ev sahipliğinde; ´ Sanatart´ adını verdikleri ortak bir sergi düzenledi.
Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, Anvers Başkonsolosu Ahmet Arda, Muavin Konsolos Nur Alkış, Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Filiz Güles ile sanatsever ve sanatçı yakınlarının, iş adamlarının katılımı ile gerçekleşen açılış resepsiyonunda aynı zamanda sanatçılar da tanışma imkanı buldular.
Belçika´da yaşayan Türk kökenli sanatçılardan Sevim Ünal, Hanife Durmuş, Ahmet Akay´ın hazır bulunduğu açılış resepsiyonuna Belçikalı sanatçılar Ornella Rovetta, İvan Dupont ve Veronique Moeschal´da katılarak sanatseverlere eserleri hakkında bilgi verdiler.
´Sazz Jazz ´ Kültür Merkezi Başkanı Ali Bağseven;´ ´Rue Royale,241-1030 Brüksel´ adresinde düzenlenen karma sergi 30 Haziran´a kadar açık kalacaktır. İsteyen sanatseverler, ay sonuna kadar sergiyi gezebilir ve bilgi alabilir´ diyerek, bu tür etkinliklere yıl içinde de ağırlık vereceklerini söyledi.
SAZZ JAZZ, SANATÇILARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI








TÜRK VE BELÇİKALI SANATÇILARDAN ORTAK SERGİ









SANATÇILARI YALNIZ BIRAKMADILAR







turgutreisgod1

29 juni 2009

Serginiz Türkiye'deki biz sanatseverleri sevindirdi.Tebrikler selam ve sevgiler. Şükrü Yaşamış & ist.


pletcherjfq

31 mei 2011

I like www.sevimlisanat.com, i about i will come turn tail from soon.


Reageer op dit bericht